Έκοψαν βασιλόπιτα Σ.Ε.ΠΥ.ΝΟ.Λ. και "ΑΜΠΕΛΟΣ"

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο πνευματικό κέντρο Αμπελικού έκοψαν μαζί τη βασιλόπιτα ο Σύνδεσμος Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου και η εθελοντική ομάδα «Άμπελος». Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν ο ηγούμενος της Μονής Δαμανδρίου Αρχ. Μιχαήλ Τυρωπόλης, ο αρχιερατικός επίτροπος Πλωμαρίου αιδ. Ευστάθιος Μεταξής και ο εφημέριος της ενορίας του Αμπελικού.

Την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσώπησε και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεολόγος Πατερέλλης. Θερμό χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λέσβου κ. Λευτέρης Ελευθερίαδης, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίο κ. Χαρίλαος Καλλίας, ο πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου κ. Μιχάλης Μαμάκος, η κ. Ζωή Λειβαδίτου εκ μέρους της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ) και εκ μέρους της Λέσχης εθελοντικής προσφοράς Γυναικών Λέσβου η κ. Στεργιανού Ραλλού. Επίσης τίμησαν με τη παρουσία τους εθελοντές πυροσβέστες του εθελοντικού κλιμακίου πυροσβεστών Μυτιλήνης με υπεύθυνο τον κ. Παν. Εγγλέζο και τον κ. Τάσο Μακρή, του κλιμακίου Πλωμαρίου με υπεύθυνο τον κ. Χαράλαμπο Πετρέλλη, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Το πόλιον» κ. Μυρσίνη Βατή Ματαράγκα και μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου με επικεφαλή τον πρόεδρο κ. Πρόδρομο Μελέτογλου. Εκ μέρους του Συνδέσμου Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου (Σ.Ε.ΠΥ.ΝΟ.Λ) ομίλησαν ο κ. Χαράλαμπος Πετρέλλης και ο κ. Ευστράτιος Μιχαλέλλης και εκ μέρους της εθελοντικής ομάδας «Άμπελος» ο εφημέριος Αμπελικού οι οποίοι και ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο για την παρουσία του.

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων των εθελοντικών οργανώσεων για τη δημιουργία δικτύου εθελοντών και αποφασίσθηκε να γίνει νέα συνάντηση σε ένα μήνα στη Μυτιλήνη.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αμέσως μετά έγινε αγιασμός του πυροσβεστικού αυτοκινήτου εθελοντών Μυτιλήνης, το οποίο επισκευάστηκε εξολοκλήρου δείχνοντας σαν καινούργιο.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish