Ευχαριστήριο της προέδρου προς τους ομογενείς και την "ΑΜΠΕΛΟ"

«Τι να πρωτοθυμηθώ για σένα όμορφο χωριό, τα ωραία σου πλατάνια και το κρύο σου νερό είναι ακόμα ποιό ωραία και από τον παλιό καιρό...»

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να εκφράσω στους συγχωριανούς μας του συλλόγου ομογενών της Αυστραλίας με την ονομασία "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" Αμπελικού που έστειλαν 10.000 ευρώ και σε έναν άλλο ανώνυμο ομογενή από την Αυστρλία που έστειλε 12.500 ευρώ για να βοηθήσουν το χωριό μας Αμπελικό, το οποίο έπαθε τόσο μεγάλες ζημιές μετά τη θεομηνία της πρώτης Δεκεμβρίου. Με αυτά τα λεφτά αγοράστηκαν, ένα μικρό χωματουργικό μηχάνημα και ένα φορτηγό με ανατροπή για την αποκατάσταση κυρίως του αγροτικού οδικού δικτύου. Με αυτή τη βοήθειά τους θέλουμε να γνωρίζουν ότι γίνεται προσπάθεια να σωθεί το χωριό μας και να μην αφανιστεί από το χάρτη.

Ακόμη εκφράζω τις ευχαριστίες μου στους εθελοντές της περιοχής, μέλη της ομάδας εθελοντών αλληλεγγύης "Η ΑΜΠΕΛΟΣ" που και στην παρούσα στιγμή της θεομηνίας της πρώτης Δεκεμβρίου συνεχίζουν όπως μπορούν το έργο τους για την διάσωση του χωριού μας ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish