Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος Αμπελικού - Σταυρού

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο επαρχιακός δρόμος Αμπελικού-Σταυρού, ιδιαίτερα στο 1o χιλιόμετρο Αμπελικού –Σταυρού και συγκεκριμένα κάτω από το ελαιοτριβείο του κ. Ξενοφώντος Βαλάκου.

ΛΙΜΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Επίσης, στην περιοχή Βαρή έχει σχηματισθεί από τη βροχή μεγάλη "λίμνη" βάθους 25.εκ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περάσει επιβατικό αυτοκίνητο. Δυστυχώς είναι ο μόνος επαρχιακός δρόμος που έχει μείνει χωματόδρομος στο νησί και βρίσκεται σε αυτή την αθλία εικόνα, η δε μελέτη καρκινοβατεί ως μη όφειλε.

ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Είναι λυπηρό να συναντάμε καθημερινά όλο το καλοκαίρι αυτοκίνητα επιβατικά με τουρίστες οι οποίοι κάνουν το δρομολόγιο Πλωμάρι- Βατερά στα μισά του δρόμου να κάνουν αναστροφή και να επιστρέφουν στο προορισμό τους.

ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τη Θεομηνία και δυστυχώς τα φρεάτια στο δρόμο είναι όλα κλειστά. Άμεσα θα πρέπει οι υπεύθυνοι από τη Περιφέρεια να στείλουν μηχάνημα γκρέιντερ να επισκευασθεί ο δρόμος, μιας που ξεκινά και η ελαιοκομική περίοδος και ο δρόμος θα έχει ιδιαίτερη κίνηση. Και να ανοιχτούν τα φρεάτια.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish