Επίσκεψη Κινητής Ιατρικής Μονάδας στο Αμπελικό.

Μια αξιόλογη προσπάθεια ξεκίνησε από το σύλλογο «Φίλοι της Μητρόπολης Μυτιλήνης», η οποία έχει στόχο να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν οικονομικό πρόβλημα ή πρόβλημα μετακίνησης και δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια επίσκεψη σε ειδικό γιατρό στη Μυτιλήνη ή στην Αθήνα.

Οι ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησαν πρώτα από το Αμπελικό. Επικεφαλής ήταν ο εξαίρετος και έμπειρος ιατρός Ογκολόγος Γεώργιος Ασημακόπουλος Διδάκτωρ Παν. Αθηνών, με τη συνοδεία στρατιωτικού Παθολόγου και δυο νοσοκόμων, με καινούργια κινητή ιατρική μονάδα, άρτια εξοπλισμένη με τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό. Εξετάσθηκαν συνολικά μέχρι αργά το βράδυ και στα τρία χωριά 48 άνθρωποι, δίνοντας τους τις κατάλληλες ιατρικές γνωματεύσεις, αλλά κυρίως προσφέροντας τους καλοσύνη, αγάπη και ψυχολογική υποστήριξη.

Οι πρόεδροι των Δημοτικών διαμερισμάτων Ακρασίου (Νικόλαος Καρπέλης), Αμπελικού (Ξανθούλα Βαλάκου) και Σταυρού (Παναγιώτης Παλαιολόγου) καθώς και Ιερείς των Ενοριακών Ναών των χωριών (Παναγιώτης Βαζλαδέλλης και Ευστράτιος Κακάμπουρας) εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο «Φίλοι της Μητροπόλεως Μυτιλήνης», καθώς και σε όλο το ιατρικό προσωπικό που συμμετείχε στην επίσκεψη.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish