Κυπελλούχος το Αμπελικό!

kypeloyxos to ampeliko

Το Σάββατο 18 Αυγούστου ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 χωριών Λέσβου 2018 με την διεξαγωγή του τελικού, ο οποίος ανέδειξε κυπελλούχο το Αμπελικό! Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Αμπελικού, η ομάδα του Αμπελικού κατέκτησε το κύπελλο νικώντας τα Βασιλικά στη διαδικασία των πεναλτι. Η κανονική διάρκεια του αγώνα έληξε με το σκορ ισόπαλο στο 3-3, στην παράταση δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ και έτσι ο νικητής αναδείχθηκε στα πέναλτι με σκορ 3-2. 

Στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν τα χωριά Ακράσι-Αμπελικό-Ασώματος-Βασιλικά-Βρισά-Μεγαλοχώρι-Νεοχώρι-Παλαιοχώρι. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, από όλες τις ομάδες, για την άψογη συμπεριφορά. 

Η "Άμπελος" ευχαριστεί τα παιδιά όλων των ομάδων για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και ιδιαίτερα για το "ευ αγωνίζεσθαι". Επίσης ευχαριστεί την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την ανακαίνιση του αθλητικού κέντρου, το Δήμο Λέσβου για την χορηγία σε μπάλες, δίχτυα, νερά και έπαθλα, την Ε.Π.Σ. Λέσβου για την αποστολή διαιτητή, την Ε.Ο.Δ. Λέσβου για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, καθώς και όλα τα μέλη της "Αμπέλου" για την εθελοντική τους προσφορά στην διοργάνωση του τουρνουά.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

(Φωτογραφίες: Ραφαέλα Μελιγωνίτη)

kypeloyxos to ampeliko 1

kypeloyxos to ampeliko 2

kypeloyxos to ampeliko 3

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish