Πραγματοποιήθηκε η 11η Γιορτή Εθελοντισμού

11h giorti

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουλίου η 11η γιορτή εθελοντισμού από την «Άμπελο». Πάνω από 400 πολίτες και εθελοντές γέμισαν το γήπεδο του χωριού και γιόρτασαν όλοι μαζί την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 21:00 με εναρκτήρια ομιλία και την βράβευση ανθρώπων που συνέβαλαν στην προώθηση του εθελοντισμού αλλά και σε εκείνους που στηρίζουν το έργο των εθελοντών. Βραβεύτηκαν: η Ζωή Λειβαδίτου, πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός που σύστησε για πρώτη φορά Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς, ορίζοντας Αντιδήμαρχο την Αθηνά Ιωσηφέλλη και ο πρώην Δήμαρχος Πλωμαρίου Μιχάλης Μαμάκος, που ίδρυσε το Εθελοντικό κλιμάκιο Πυροσβεστών Πλωμαρίου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Στρατής Κύτελης, ο Δήμαρχος Σπύρος Γαληνός, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καρασάββας, Αθηνά Ιωσηφέλλη και Μανώλης Αρμενάκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ψάνης, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Γιάννης Αμπουλός και Θεόδωρος Στεργίου, ο Συντονιστής του Δικτύου Κοινοτήτων Προκόπης Σινάνης, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Λευτέρης Ελευθεριάδης και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης Νίκος Μπαμπάκος.

Στη φετινή γιορτή υπήρχαν πλούσια δώρα, με μεγαλύτερης αξίας ένα scooter Piaggio 50cc που μετά από κλήρωση το κέρδισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κύτελης. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή. Ευχόμαστε και του χρόνου να ’ναι όλοι γεροί να ανταμώσουμε ξανά.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish