Πραγματοποιήθηκε η 12η γιορτή εθελοντισμού!

12h giorti

 

Το Σάββατο 30 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η 12η γιορτή εθελοντισμού με την παρουσία αρκετού κόσμου. Τη γιορτή εθελοντισμού τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιπεριφερειάρχες Βορείου Αιγαίου κ. Βαλσαμίδης Θεόδωρος και κ. Κύτελης Ευστράτιος, οι Αντιδήμαρχοι Λέσβου κ. Αντωνέλλη Αναστασία, κ. Καρασάββας Νίκος και κ. Ιωσηφέλλη Αθηνά, καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου κ. Σαραντινού Αγγελική και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης κ. Μπαμπάκος Νικόλαος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος τιμήθηκαν από την “Αμπελο” και από το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Νομού Λέσβου πρόσωπα για την προσφορά στο εθελοντισμό που σχετίζονται με την πολιτική προστασία του νησιού μας. Ο κόσμος, που γέμισε το αθλητικό κέντρο, διασκέδασε με την ορχήστρα του Γιώργου Αδαμπαντά και αρκετοί τυχεροί κέρδισαν πλούσια δώρα όπως κλιματιστικό, τηλεόραση 40", laptop, tablet, ασφάλεια αυτοκινήτου και 70 άλλα δώρα.

Με την βοήθεια του Θεού και του προστάτη μας Αγίου Νικολάου ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της ανακαίνισης κατά την οποία πραγματοποιηθήκαν σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο, στις προθήκες, στο φωτισμό, σε όλα τα τμήματα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν τα εκθέματα, να περιηγηθούν στην ιστορία της ρητίνης και να αντλήσουν γνώσεις για τη συλλογή και την καθημερινότητα γύρω από το δάκρυ του πεύκου. Σκοπός της ανακαίνισης ήταν η ανάδειξη και η σωστή ταξινόμηση των εκθεμάτων της ρητίνης και η συντήρηση κάποιων εκθεμάτων. Στην έκθεση παρουσιάζονται σημαντικά ευρήματα της ιστορίας της ευρύτερης περιοχής από τους Ελληνιστικούς χρόνους έως την Τουρκοκρατία καθώς και εκκλησιαστικά κειμήλια στην εκκλησιαστική ενότητα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλα τα μέλη της ομάδας για την πολύτιμη βοήθεια τους, όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή εθελοντισμού, τους χορηγούς που μας πρόσφεραν απλόχερα τα δώρα για την κλήρωση, τον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου - Lesvos.Pro ως χορηγός επικοινωνίας και εύχεται να έχουμε υγεία ώστε Θεού θέλοντος να ανταμώσουμε και του χρόνου όλοι μαζί

 

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish