Ευχαριστήριο στους χωριανούς μας της Αυστραλίας

Η ομάδα εθελοντών «ΑΜΠΕΛΟΣ» αμέσως μετά την καταστροφή που υπέστη το χωριό μας από τη θεομηνία έστειλε έκκληση στην Αυστραλία, και ειδικά στο Σύλλογο ομογενών μας «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», για οικονομική βοήθεια ώστε η ομάδα εθελοντών να προβεί στην αγορά μικρού χωματουργικού μηχανήματος, που θα συνδράμει στην παρούσα κατάσταση, κάτω βέβαια από τη καθοδήγηση και επιστασία της νόμιμης τοπικής αρχής.

Στην έκκληση αυτή, άμεση ήταν η ανταπόκριση του συλλόγου των ομογενών μας στην Αυστραλία, ο οποίος συγκάλεσε γενική συνέλευση και απέστειλε το ποσό που απαιτείται, ώστε να προβεί η ομάδα εθελοντών στην αγορά του μηχανήματος.

Ιδιαίτερα συγκινητική όμως είναι και η προσφορά ενός χωριανού μας από την Αυστραλία, που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε την συγκεκριμένη έκκληση, αμέσως με πολύ αγάπη για το τόπο του, απέστειλε στην ομάδα εθελοντών χρηματικό ποσό αντίστοιχο που απαιτείται για αγορά μικρού φορτηγού με ανατροπή. Με αυτό θα μπορέσουν να μεταφερθούν τα χώματα και τα υπόλοιπα φερτά υλικά, κατά τη διάνοιξη των δρόμων, καθώς και οικοδομικά υλικά για τσιμεντοστρώσεις.

Η ομάδα εθελοντών «ΑΜΠΕΛΟΣ» και όλο το χωριό Αμπελικό εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες και εύχονται ο προστάτης του χωριού μας Άγιος Νικόλαος να τους προστατεύει και να τους ενισχύει στον αγώνα τους.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish