3 δασικές πυρκαγιές από κεραυνό!

 3 dasikes pyrkagies apo keravno

Γρήγορα ξεκίνησε η φετινή περίοδος πυροπροστασίας για την περιοχή μας. Την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 σημειώθηκαν τρία περιστατικά πυρκαγιών, την ίδια μέρα.

  1. Συγκεκριμένα το πρώτο συμβάν εκδηλώθηκε το μεσημέρι 12:50 στη περιοχή Στρόγγυλος Αμπελικού, το οποίο προκλήθηκε λόγω κεραυνού, στο σημείο έσπευσαν άμεσα οι εθελοντές Ραφαήλ Μελιγωνίτης και Ιωάννης Χατζηγιάννης, όμως δε χρειάστηκε καμιά επέμβαση πυροσβεστικού οχήματος, διότι η φωτιά σβήστηκε από τη νεροποντή που ακολούθησε.
  2. Το δεύτερο συμβάν ακολούθησε μετά από μισή ώρα στη περιοχή «Πλάτη» Ακρασίου δίπλα στο εξωκκλήσι των εν Λέσβο Αγίων, πάλι από κεραυνό. Τη φωτιά κατέσβησε το δικό μας πυροσβεστικό όχημα της «ΑΜΠΕΛΟΥ». Συμμετείχαν οι εθελοντές Ραφαήλ Μελιγωνίτης, Ιωάννης Χατζηγιάννης, Δημήτριος Κακάμπουρας και ο εφημέριος του χωριού μας.
  3. Το τρίτο περιστατικό σημειώθηκε στις 19:30 στη περιοχή «Χαρτσιά» Αμπελικού και πάλι από κεραυνό. Tη φωτιά κατέσβησε ένα πυροσβεστικό αυτοκίνητο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Αγιάσου, με τη βοήθεια και του πυροσβεστικού οχήματος της Εθελοντικής μας Ομάδας. Οι εθελοντές που συμμετείχαν ήταν οι: Νικόλαος Καρλαγάννης, Δημήτριος Κακάμπουρας, Ραφαήλ Μελιγωνίτης και ο εφημέριος του χωριού μας.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish