Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

etisios xoros

Το Σάββατο 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ομάδας Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης «Η ΑΜΠΕΛΟΣ». Ο κόσμος και πάλι ανταπoκρίθηκε στο κάλεσμα των εθελοντών για βοήθεια και συμπαράσταση στο έργο της ομάδας, η οποία έχει κοινωφελείς σκοπούς. Περίπου 500 άτομα γέμισαν ασφυκτικά το χώρο του γηπέδου μέχρι αργά το βράδυ, διασκεδάζοντας με την ορχήστρα του Νίκου Βουλέλλη και κερδίζοντας σε λαχειοφόρο πάνω από 150 δώρα, μεταξύ των οποίων ένα μηχανάκι Piaggio και ένα σκαπτικό μηχανάκι Honda.

Ιδιαίτερη σημασία είχε φέτος η παρουσία του χορευτικού των Νέων Κυδωνιών «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ» με δάσκαλο το χωριανό μας Σωκράτη Κουρουλή που έδωσε μια ξεχωριστή νότα στο πρόγραμμα της γιορτής με το επιτυχημένο χορευτικό και το θεατρικό τους έργο. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Ιωακείμ από το Μητροπολιτικό Ναό Καλλονής, ο Αιδεσιμότατος Εμμανουήλ Μανωλέλλης, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Νίκος Σηφουνάκης ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεολόγος Πατερέλλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Πατερέλλης, η τοπική Δημοτική Σύμβουλός Πλωμαρίου κ. Λίτσα Τυροπώλη, ο τέως Δήμαρχος Αγιάσου κ. Γραμμέλης, ο επρόσωπος του Λ.Α.Ο.Σ κ. Στεργέλλης, και η Πάρεδρος του χωριού μας κ. Ξανθούλα Βαλάκου.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και για τη βοήθειά σας, που δώσατε με την παρουσία σας, με αποτέλεσμα να μας δίνετε δύναμη για να πραγματοποιήσουμε ένα κοινό βήμα για την αναβάθμιση του χωριού μας.

ambelos logo

Εορτολόγιο

Μετάφραση - Translate

Greek English French German Italian Russian Spanish Turkish